Pushing 20

Det är 19 grader ute enligt Google men jag tänker sitta inne ändå. Tough luck våren, men på onsdag ska jag få igen, genom det tydligen legendariska Valborgschfirandet i Uppsala. Som en dagfest på en hel stad och utomhus. Tur man har rutin.

Så blir det till att läsa nästa romanvända i franskan på tåget dit. Om jag tidigare klagat på att La vie devant soi var som Ett öga rött, men med franskt hittepå istället och såklart sjukt knepigt, var det kanske en dum idé att välja boken med massor av baklängesslang och shit, men man ska ju ta sånt som verkar intressant. Kiffe kiffe demain har i alla fall korta kapitel, det är alltid stort plus.

Men nu back to the remix baby, 80 70 sidor kvar att klottra.

This entry was posted in vardag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Pushing 20

Comments are closed.