Rock the underground

Jag ska inte vistas nånstans där baren är fri. Det leder ofelbart till en förlorad dag. Och till förlorade sladdar (andra gången i rad!). Fast denna gång orkade jag ta mig tillbaka för att återfå sladdarna, eftersom de var lite viktigare denna gång.

Kvällen dagen efter jag och J-O-V rockat dansgolvet på Estrad skulle jag nämligen se på lite film med Link, med min dator som DVD-spelare. Lämpligt tillfälle att upptäcka att strömkabeln fattas, ligger väl kvar på Underjorden faaan också!, och batteriet tillåter ungefär 40 minuters tittande. Jag var verkligen oresonligt arg på världen just då, men det kan ha berott på hur jag redan spenderat den passerade dagen under plågorna av fribarssjukan. Tur det gick en kass svensk deckare med Andreas Wilson på femman med start fem minuter efter batteriet i datorn lade ner. Och jag har orkat åka tillbaka idag på förmiddagen.

Festen då? Jo visst var det kanske värt en vansinnesbakfylla. Kunde lätt varit mer folk, och framför allt borde jag skitit i att ta med extra ljudkortet (så viktigt är det inte att kunna ha en hörlursutgång också om man ändå inte kör sitt mest seriösa läge) eftersom det såklart krånglade och hackade med en gång, trots att det funkat kalas hemma. Men vi hade jävligt kul efter att allt styrts upp. Se bara.

0322a.jpg
DJ Grovt Initiativ, J-O-V och… nån som ville va med på bild.

0322b.jpg
Aron provar för små skor medan skornas ägare är på toa.

Men fan vad kallt det var att åka hem sen, det är fan full-blown vinter nu.

This entry was posted in vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Rock the underground

Comments are closed.