Giglist march 2008

Nånting sånt i alla fall. Den formella premiären för J-O-V & Grovt Initiativ som DJ-duo har chockartat tidigarelagts genom ett panikbokat gig på Underjorden nu på torsdag. Skärtorsdan alltså, pink thuuursday. Vi får köra lite rosafluff på det. Klubben är i alla fall en scenkonstgrej vid namn Estrad. Vi lär spela muzak från typ 23. Kommer bli fett.

Vi ska även dra upp en kollektiv MySpace för vår superduo, let you know when it happens. Ni kan dock redan nu boka våra asses på nya mailen danceflooricious@paparkaka.com, thats fo shizzle.

Vidare har JLA-spelningen jag fått för mig var 27 april i själva verket 27 mars, nästa torsdag med andra ord. Den äger rum på Världskulturmuseet, det är en stor grej under namnet Hiphop Don’t Stop. Övriga artister är Nabila & Wordsilah, Middlesex, Kid Sid, Silversystrar, Dirty Crowd, Pangeans Lost och Fittcrew ballet. Mer än bara rap alltså. Fullt av workshops & shit också, det håller på hela dan från 12-21. Vad jag försått är dock spelningar etc förlagt från kl. 18, och jag har ingen aning än om vilken tid jag går på. Men det rekommenderas förstås att se allt, åtminstone Silversystrar är riktigt bra live (no diss mot de andra, jag har bara inte sett dem).

Info här och här.

This entry was posted in public announcement, vardag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Giglist march 2008

Comments are closed.