Vad heter Amy Diamonds pappa? King Diamond!

Förlåt. Jag missade första deltävlingen. Mina skogstokiga inlägg får vänta ett slag. Men det är ju egentligen inte annat än det vanliga. Jag nöjer mig med att höra alla bidrag, säga några ord om de viktigaste samt lägga allt krut på finalen och framför allt Eurovision istället. Jag kollar in svt.se i veckan när jag vill ha lite paus från untz:et ett tag.

0211.jpg
Slående likhet! (Skämtet dock snott från P3 som snott av nån annan.)

Alla säger i alla fall att Chrille Sjögrens låt är sjukt dålig. Pöbeln rasar. Men, eftersom jag inte tror den har en seriös chans: hahahaha! God underhållning.

– – –

GP:s personporträtt på Familj-sidorna är en oerhörd källa till nöje. Alltså, ofta är det ju seriösa grejer och för bara nån vecka sen var det ju faktiskt min ena franskalärare (best ever!) från kursen i höstas som var med, med anledning av färdig doktorsavhandling. Men igår alltså. Pusselfreakporträttet var fan en ny Sushi och nudlar med Joel Smith (en snubbe som jag och Anna the Roomie samt hennes pojkvän har bildat en liten kult kring sedan han var med i GP för nåt år sedan). Killen sitter i alla fall med ett pussel vid namn Eternity II, en världsomspännande tävling där ett extremt svårt pussel skall lösas och lösningen skickas till ett jävla bankvalv för att sedan ha chans att vara först inskickade rätta svar när de öppnar på nyår 2008/09, och då inbringa två miljoner dollar till some schmuck. Pusslet släpptes i somras.

Men alltså. Det här är en kille som är 19 bast, som skruvar loss dörrar hemma (hos sina föräldrar) för att ha som pusselunderlägg, som anlitar en kompis som är en fena på datorer att skapa ett program för att hjälpa till att lösa skiten, och som alltid lyssnar på Elvis som pusselmusik. Förstår inte han, och alla andra miffon som deltar i tävlingen och skickar in sina rätta svar typ nu eller om ett halvår, att det ändå bara är lönlöst eftersom nån jävla autist säkert redan löst det på en eftermiddag samma vecka det släpptes?

Who’s on first base? Ja, inte du i alla fall jävla pusselhjon! Rain man är redan där.

This entry was posted in seriöst and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Vad heter Amy Diamonds pappa? King Diamond!

 1. Jonas says:

  Jag har hört (lösa tredjehandsuppgifter) att när det första Eternity släpptes tog det två år innan nån löste det. Så alla icke-autister där ute: det finns hopp! För övrigt fick jag nästan Eternity II i julklapp förra året, eller var det i år? Vi autister har inte så bra koll på datum. Tjo

 2. Fan det sabbar ju mitt dryga neggande. Men i vilket fall vill jag ändå minnas att det var ett år för Eternity, enligt samma artikel som ovan nämnda. Kommentarer försvinner inte, jag måste tydligen godkänna dem första gången en ny mailadress postar en. Fast Yoho sa hon haft trubbel också.

 3. yoho says:

  Har jag väl inte alls sagt! Det var V!

 4. and i quote: “nu har jag skrivit ett witty inlägg TVÅ ggr och ett argt inlägg EN gång och förflyttats alla TRE ggrna. Nu ger jag UPPPPP!”

 5. Amy Diamond says:

  Hej allihopa , om någon vill chatta med mig så kan ni få min bästa kompis MSN hon heter Emily ,hon heter abedalnatour@hotmail.com,chatta med henne och om jag är hos henne så kan ni prata med mig,många kram Amy.

Comments are closed.