Post/pre

Att leva post-tenta pre-kursstart är något jag borde ha gjort redan i en månads tid (jag vet, det är helt sjukt, fråga Kajsa för lite neggande om detta men jag tycker det är mestadels toppen). Men, som redan gnällt om i hundra inlägg, har jag ju haft två tentor att ta igen och således inte mer fullständigt ledig tid än just idag. Men redan med en dags ledighet kan jag känna den oerhörda skillnaden på riktig frihet och den som man bara tar sig trots annalkande ansvar. Trycket mot pannloben, jag vill inte säga ångest egentligen, men vafan, det är det närmaste jag kommer (kanske tvåa).

Frivilligt arbeit idag då. Som en välbehövd kontring. Jag vill mota undan lazyness med gå-in-i-väggen-metod, som sagt. Det kanske kan klassas som mjukstart med ett besök i tvättstugan, men tro mig, det var long overdue. Och likförbannat glömde jag att tvätta flera saker. Vidare fortsätter jag på Pärra Ström-rmxen som jag utlovat. Bara så du vet är bokjäveln tvåhundra sidor och jag ska banne mig anmärka saker på varenda en, så det är därför det kommer ta tid. Jag är på kapitel ett.

0122.jpg
Nu hugger vi in!

Tentaaa? Jag kanske klarade. Lång ifrån säkert. Jag pluggade dåligt. Ja. Men jag firade i vilket fall friheten med att dricka två öl och på karaoke köra S.L.A.M.P. clique över Eminem-beat.

This entry was posted in vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.