L’homophobie de svennemiffo

Från DN+ för Ipad
Från DN+ för Ipad (fanns ej på web)

Men Paul din nolla! Pride är inte en manifestation för typ knulla offentligt, eller för något knulla alls, utan för rätten att inte stämplas som samhällets avart i detta generella heteroträsk som – ja, precis – sexualiseras offentligt varenda jävla dag, i heterotermer. Jag känner för att vaska mitt kommande äktenskap bara för att metaforiskt örfila denna idiothomofobi.

Ja, vi förstår att du inte hatar bögar och flator

Vi förstår också att du inget förstår överhuvudtaget.

– – –

Update: Som sagt, det framgår att Frigyes “inte har något emot det” trots synen att det är en sexualisering av det offentliga rummet. Det gör det dock inte till en mindre homofobisk syn, plus att det definitivt eldar upp de som faktiskt öppet har något emot det.

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

8 Responses to L’homophobie de svennemiffo

  1. Pingback: Pride – karneval och skräckvision (å så det här med kyssar) « Henrik Tornberg

Comments are closed.