That’s right

16. En låt som du brukade älska men nu hatar.

Lol när jag var 13 älskade jag Just D över allt annat. Kunde alla texter osv. Säkert beroende på skadan/vanan, men jag gillar fortfarande rätt mycket de gjort och skrattar åt diverse karamellodikt-räps de sysslar med. Tack och lov följde jag åtminstone inte med Wille Craaford ut i trubadursvängen, för där har vi verkligen en figur jag borde valt på “band jag hatar” istället för Hoffsatan. Herregu vilken lök han är.

Men även som Just D-apologet kan jag inte med den jävla saxofonballaden Tre Gringos mer. Kanske kunde jag ha accepterat den även idag, om inte den fruktansvärda Thorleifs-versionen dök upp och tog över, strictly by lulz. Dock fint att Thorleifs fick lite fame.

This entry was posted in vardag and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to That’s right

Comments are closed.