That’s right

16. En låt som du brukade älska men nu hatar.

Lol när jag var 13 älskade jag Just D över allt annat. Kunde alla texter osv. Säkert beroende på skadan/vanan, men jag gillar fortfarande rätt mycket de gjort och skrattar åt diverse karamellodikt-räps de sysslar med. Tack och lov följde jag åtminstone inte med Wille Craaford ut i trubadursvängen, för där har vi verkligen en figur jag borde valt på “band jag hatar” istället för Hoffsatan. Herregu vilken lök han är.

Men även som Just D-apologet kan jag inte med den jävla saxofonballaden Tre Gringos mer. Kanske kunde jag ha accepterat den även idag, om inte den fruktansvärda Thorleifs-versionen dök upp och tog över, strictly by lulz. Dock fint att Thorleifs fick lite fame.

This entry was posted in vardag and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to That’s right

  1. Freddie says:

    Jag tycker låten är okej, varken mer eller mindre, men i kombination med videon känns det så enormt sunkig åsiktsmässigt att jag inte klarar av det längre.

  2. Ja den plockar ju onekligen fram det skabbigt exotiserande (i bästa fall) i texten, något som gick mig förbi som totalt okunnig om förort och stockholm när det begav sig 1995.

Comments are closed.