Gråzonstendens

Idag kan man höra mig snacka i Tendens. Igår var det Elin, Linus Fremin och – OMG EPIC – Elins mamma som hördes. Det hela är löst relaterat till #prataomdet och handlar alltså om sex, dåligt sex och övergreppsproblematik – även om problemet med att löst säga “gråzoner”.

Mitt snack bygger delvis på den text jag publicerade i DN i julas, dock med lite fail att inramningen  till denna är att det handlar om min “förra tjej”, vilket ju inte är helt sant och det har en del betydelse att relationen var mer outvecklad och löst definierad än så. Lite bonusresonerande kommer i Pillow Talk idag eller imorgon (har inte bestämt mig för hur mycket bloggkäft jag ska hålla idag 8 mars ännu, men lovade igår att vara tyst på Twitter i alla fall).

This entry was posted in public announcement, seriöst, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Gråzonstendens

Comments are closed.