Lulzpartiet

Det känns mer och mer som att Folkpartiet kanske skriver sitt program och gör sina utspel für die lulz. Slöjmotstånd är svårt att inte tolka som populism men det här med föräldrar som ska vakta sina barn in class är bara alldeles för urbota jävla dumkorkat för att vara på riktigt ens i Fp-sammanhang. SÅ DUMT!

Har ni läst Bamse eller?

Tänk att man skulle in Burres pappa att få pli på ungen sin i skolan. Hey vilken skön The Office-dokusåpa man kunde spela in i skolan då. Inverterad Klass 9A liksom, lärarna kassa och hetsande föräldrar intill. Hockeypappor som ba VAFAN TOMMY ÄRU DUM I HUVE KÄMPA LITE DÅ!

Nä alltså. Suck och pust och stön, jag orkar inte tro att ni är riktiga människor längre om ni inte förstår att just föräldrarna kan vara en orsak till att barnen i skolan är “stökiga”. Jag håller för öronen och kallar er för lulztroll.

This entry was posted in seriöst and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Lulzpartiet

 1. Elin I. says:

  Intressant också att de skriver “det är de elever som har svårast för skolan som drabbas av att skolkamrater stör lektionerna” (i http://twitter.com/folkpartiet/status/20632536021), utan att verka fatta att det ofta kan vara just de elever som har svårast för skolan som stör på lektionerna. Således behövs andra former av lösningar.

  Och ja, förslaget du skriver om är så sjukt dumt på så många sätt.

 2. Jonas P says:

  Vad har ni för egna förslag på att komma till rätta med stökiga elever?

  De lärare jag pratat med har samtliga sagt att stökiga elever är ett av de absolut största problemen i skolorna samt att de inte har några bra verktyg att hantera det med (samt att inga partier verkar vilja ta i problemet heller). Eleverna vet idag att lärarna inte för röra dem eller kasta ut dem ur klassrummet eller dylikt. Lärarna får inte heller ta mobiltelefoner och sådant. De lärare som har en personlighet som gör att de kan hota/skrämma stökiga elever eller att det har en slags pondus, klarar av de flesta elever. Men ordningen kan såklart inte hänga på att alla lärare ska den typen av personlighet.

  Att ringa hem till föräldrarna till elever som är för stökiga är en ganska beprövad metod som funkar rätt bra så vitt jag vet. Men det går såklart att ha en massa invändningar mot det också. Eleven kanske får stryk när han han eller hon kommer hem t.ex.

  Men invändningar kan man såklart ha mot allt. Därför jag som sagt undrar lite hur ni själva tänker om lösningar på detta.

Comments are closed.