Lulzpartiet

Det känns mer och mer som att Folkpartiet kanske skriver sitt program och gör sina utspel für die lulz. Slöjmotstånd är svårt att inte tolka som populism men det här med föräldrar som ska vakta sina barn in class är bara alldeles för urbota jävla dumkorkat för att vara på riktigt ens i Fp-sammanhang. SÅ DUMT!

Har ni läst Bamse eller?

Tänk att man skulle in Burres pappa att få pli på ungen sin i skolan. Hey vilken skön The Office-dokusåpa man kunde spela in i skolan då. Inverterad Klass 9A liksom, lärarna kassa och hetsande föräldrar intill. Hockeypappor som ba VAFAN TOMMY ÄRU DUM I HUVE KÄMPA LITE DÅ!

Nä alltså. Suck och pust och stön, jag orkar inte tro att ni är riktiga människor längre om ni inte förstår att just föräldrarna kan vara en orsak till att barnen i skolan är “stökiga”. Jag håller för öronen och kallar er för lulztroll.

This entry was posted in seriöst and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Lulzpartiet

Comments are closed.