Summer of J+L (#reallove2010)

Det var ett fantastiskt bröllop i Höga Kusten, och en fantastisk fest. Allt i från landskapet till människorna, från maten till dansen, från brudparet till brudparets absolut underbara självdistans och allvar, från återseenden till nya bekantskaper, från win till fail. Förutom nyss nämnda självklarheter alltså som följer.

Win: Samtliga gästers oklanderliga smak och stil, möjligen bortsett en hippie i tillfälliga jeansshorts. Förrättarens svamliga hembygdstal om glon och fladdermöss samt det otåliga avbrottet som påföljde. Lyckat halvimproviserat tal från mig till paret. Alla andras fantastiska tal och shower. Far-och-dotter-dansen till Survivor. Plötslig koreograferad dans av vänner. Inte ett enda skavsår i de nya skorna.

Failwin: Kvarglömd potatis i Härnösand = grymt väntanshäng på verandan vid havet. Valet att inte tälta och stanna längre = skönt som fan men tre timmars dans mindre.

Fail: Lossnat balkongräcke så jag trillade ner från min klättring samt missade ovan nämnda koreograferade dans. Nästan inte kunna ta sig upp från sista kisspaus av fyllevingel. Somna i bilskjutsen och missa skämt om mitt härjande. Vara extremt myggbiten på konstiga platser (HUR får man myggbett på ovansidan av foten i trånga nya skor? kom myggen ut igen sen?).

Allt var värt, allt var bäst.

This entry was posted in skrivarlinjeprosa, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Summer of J+L (#reallove2010)

Comments are closed.