Idiotveckan

Det har varit total idiotvecka. Ask brände sina respektskepp redan förra veckan, men såg under denna också till att envist hälla mer bensin på brasan innan brandkåren fick komma fram till slut. Sveriges Radio brände likaledes jättebrasor, fast av pengar, när nya sajten också fick bli med adressförlängning. Som Emanuel Karlsten uttryckt det är det förstås mången lulz på att självironiskt lansera adressförlängaren, men samtidigt bara ännu mer puckat, arrogant och naturligtvis: mer pengar i brasan. SR gone KLF på licenspengarna. Bra där! Hoppas kameramannen räddade lite.

Vidare orkar jag faktiskt inte ens kommentera Bjästa mer just nu – även om jag har en värdefull take att lansera när jag hinner – men både det samhällets utbredda vanvett och den lika snabba dömarpöbeln som stått för Vellingehat 2.0 måste ändå få allt att tippa över till något slags rekord i hur mycket flepp en vecka klarar. Något relaterat förresten hur även Beatrice Ask fått en pöbel över sig. For the win med det rekordet har dock mästarnas mästare verkligen sett till att vecka 12 2010 vinner gröthjärnepriset. Eva Sternberg som än en gång i den mest oheliga allians förenar det värsta av biologism, antifeminism, och manshat. Och total brist på källkritik. Som bara “Kvinnor Kan” kan. Jag förutspådde detta redan då den fjantorganisationen visade sitt skämt till ansikte första gången. There goes allt man kämpat för och verklighetens folk kommer tro det är så en feminist uttrycker sig. Jag lovar, bara kolla kommentarerna på artikeln och du får se att det är vad läsarna trott. Eller lite random bloggar.

Och allt detta kukeri på samma vecka som jag inte haft tid att kommentera ordentligt pga diverse flängande och lulzrappande. Alltid i min stress mode, som sagt.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Idiotveckan

 1. Malinka says:

  Det intressanta med kommentarerna på Eva Sternbergs “debattinlägg” (säkerligen beställt av Expressen) är att när jag kollade fanns grovt sett två kategorier:

  Ja, feminismen har gått för långt! [håller med Sternberg och tycker att allt är feminsmens fel]

  och

  Nej, nu har feminismen gått för långt! [håller inte med Sternberg och tror hon är feminist]

  Mycket underhållande att läsa.

 2. Ceremony of Opposites som Samael skulle uttryckt det. Underbart!

 3. Yoho says:

  Men jag fattar inte, menar du att sr har slösat bort dina licenspengar genom att utveckla sin webbsida? Det var på tiden! Nu får vi se om de får igång den ordentligt dock … (Adressförlängaren är seriöst asg!)

 4. Pingback: Det är mycket lättare att hata « Marius Ramnehill

Comments are closed.