Cop it!

Once a fan, now accomplice. Min text i nya numret av Bang handlar om varför fixeringen vid att få ligga eller inte sabbar många manliga nördars chanser att bli feminister. Såväl som det osynliggör både kvinnliga nördar och att kvinnor så fan heller alltid får ligga. Jag kommer garanterat att pumpa in extramaterial angående den tesen här i bloggen och kanske på Pillow Talk också.

Alla bra skriver i detta nummer känns det som och nördtemat är en gudagåva. Illustrationerna skitsnygga. Bara skaffa. Visst är jag sprängstolt, det är jag fucking skyldig mitt sjuttonåriga jag. Han skulle vara än mer stolt.

This entry was posted in public announcement, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Cop it!

 1. syster sofia says:

  ta med dig en kopia nar du kommer till london, jag vill lasa! kram fia

 2. Victor says:

  Imorgon köper jag den, sen ska jag såga (läs. hylla) dig :*

 3. Anna says:

  Är otroligt nyfiken på vad du kan tänkas ha kommit fram till och hoppas därmed du håller dina ord om att skriva om det även i din B-L-O to tha double G.

 4. Emil Nordlander says:

  Det där lät ju sjukt intressant. Kanske får bli Bang i mars.

 5. Anna: jag lovar!

  Syrran: Lär väl ta lite lång tid jao. Be mamma och pappa att skicka dig ett ex vetja! Ska ändå säga åt dem att köpa åt sig också.

 6. Kat says:

  fint, nu fick jag en anledning att läsa bang för första gången i livet.

Comments are closed.