Kyrkans Tidning kör hårt

Jag tycker det är helt fantastiskt att man på Kyrkans Tidning inte viker sig för övriga annonsörers gnäll på att en annons för Brüno ligger högst på hemsidan och visar hud. Klagomålen från exempelvis Frälsningsarmén består i att filmen inte följer deras värderingar. Det filmen står för stämmer inte överens med våra värderingar, det är en livsstil som vi inte vi stödjer, säger man därifrån.

Men långt jävla bögstånd på er frälsisar! För det första kan ni förstås ta eran bidness elsewhere (om ni vågar), men i allmänhet har ni jack shit att säga till om vad gäller Kyrkans Tidnings val av annons. Vad övriga annonsörers värderingar är ska inte en tidning, religiös eller inte, behöva ta hänsyn till. För det andra är ni as och homofober – snyggt jobbat att inte ens försöka förklä detta faktum med typ att det är för mycket visad hud eller nåt (“dålig smak” var i alla fall det lite vagare uttalandet av en annan annonsör). Bra timing också, att klaga på det just denna vecka.

Dag Tuvelius är tha man. Skicka blommor tilln.

This entry was posted in seriöst and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Kyrkans Tidning kör hårt

Comments are closed.