Granskningsnämnden eller Idoljuryn, nåt sånt

Saker jag önskar jag kommit ihåg på dagens arbetsintervju:

– Att beskriva mig som nörd när jag ombads berätta om mig själv. Det är ju givet.

– Att fråga när man skulle börja om man fårt. Måste ju planera.

Nä det var ju inte så mycket. Men jag hade även gärna varit lite mindre slarvig och inte glömt mitt anteckningsblock i receptionen på “vanliga” delen av platsen. Jag glömmer ju aldrig sånt, varför började jag nu? Men det är klart, jag kanske kan beräkna en 5-årsintervall på att slarva bort saker offentligt nu, baserat på de enda två viktiga saker jag förlagt. Nycklarna för fem år sen återfanns dock aldrig, blocket blev jag uppringd om i alla fall.

This entry was posted in vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Granskningsnämnden eller Idoljuryn, nåt sånt

  1. Yoho says:

    You left your sable hat so to say

  2. men det var ju inte hos det folket, utan därnere bland pöbeln.

  3. Yoho says:

    Man vill ju sprida ordet

Comments are closed.