101, for dummies, du fattar

Aftonbladet Debatt plockar upp mitt oundvikliga svar på Newsmilldebatten om de stackars männen, som hittills involverat Camilla Lindberg, Pär Ström, Josefine Arlesten och Börje Lundberg. Någon var nära, men ingen sa det rätt. Men det gör jag.

Se det som det faktiska efterordet till remixen, så som jag borde skrivit det redan då.

– – –

Update: Äntligen lite reaktion från Strömmen, på GenusNytt. Länkas till i högerspalten på artikeln. Han tycker jag är arg, vilket är ganska lustigt eftersom jag verkligen kände mig sansad i denna text. Å andra sidan kan det vara en projicering på goda grunder med tanke på min mer aggressiva ton i remixen (en ton jag kan ångra taktiskt sett, men som fortfarande inte är något annat än som man frågar får man svar – och faktiskt ordentligt balanserad i alla sammanfattningar).

This entry was posted in public announcement, seriöst and tagged . Bookmark the permalink.

10 Responses to 101, for dummies, du fattar

Comments are closed.