Dilemma

Jag vet inte om jag ska vara glad eller irriterad över att för en gångs skull hålla med Maria Abrahamsson om i princip allt. Ja alltså du minns ju att jag inte fattade hur folk förväntade sig överraskat folk efter Kaliber om SD. Kanske var detta en fråga man kunde räkna ut skulle bli kortare länk till blå ledare än till rätt många röda vänner. Men det är samtidigt underligt eftersom jag står fast vid varningen att vänstern (m.fl.) är härnäst. Och då kommer det inte vara lika självklar koppling mellan era sångtexter och er politik. Jag säger bara göm proggen, punken, hiphopen, och säg för helvete inte att du är poly på Phazebook.

Ärligt talat är det faktiskt rätt likt vad som drabbade Fi allt detta.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.