Inte en sexblogg

Kanske skulle det bara till någon liten logga, såhär i början av ett inlägg, där jag ger en varning till min mamma för eventuella expliciteter framöver. Så jag kan med att vara jobbigt öppen. Fast så är det ju inte bara för att min mamma läser som jag undviker att gå in alldeles för detaljerat och ärligt på sexämnet, trots att jag haft massor av uppslag rätt länge. Det är väl mer så att där jag i det fallet vill bespara någon annan så vill jag för det mesta bespara mig själv. Ha inte illusioner om att sex 2009 är skambefriat. Ha inga illusioner om att män saknar noja.

Men nu har jag i vanlig sen ordning precis läst antologin Fejkad Orgasm och blivit rätt sugen på att ta mig i kragen. Inte nödvändigtvis för att bara behandla ämnet så specifikt, men ja, inspiration dök upp. Eller kanske mer min vanliga tendens till övertänkande. Ja, och se där! Det är ju precis en sån där grej som finns med som delproblem.

Betrakta detta som en teaser. Och i väntan på bättre tider kan man recappa Panams och J-Shot Ballistix gamla texter från när boken var mer aktuell. Ja, och den här av Panam är också bra att ta igen om nån missat.

This entry was posted in public announcement, seriöst, vardag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Inte en sexblogg

Comments are closed.