Dagar innan

Så mycket flackande, men jag tänkte ta den här torsdagen innan dagen jag fyller 28 till att bara vara hemma och faktiskt göra saker jag borde. Som att skriva ett utkast till någon slags pressmaterial till remix-släppet som, ja, planeras i dagarna. Funtar på 9 mars, som en bra start på mannens ansvar direkt efter Internationella Kvinnodagen. Om det hinns.

Tre dagar i sträck på Andra Lång, men åtminstone olika ställen samtliga dagar och samtliga dagar med tidig hemgång, och specifikt gårdagen med fylleköp av lösviktsgodis istället för nån flottig mat. Onyttigheten densamma men priset annorlunda (även om det omfattande korthaveriet gav mig godiset på Soys bekostnad). Tänk så väl en fylleköpt påse 3.90-godis kan få användning när man ska ta sig i kragen också.

Men så ringer vän man inte träffat på länge och då är det väl klart man gör en vända till på den där ständiga ölen. Presstexten har ju faktiskt blivit nästan helt och hållet klar, granskad av en expert och imorgon säkert klar att skickas överallt. Kan ju lika gärna bli väckt av det där telefonsamtalet jag lär få av föräldrarna istället för att sitta och vänta (hej på er! jag är säkert hemma hela dan, men om jag sover är mobilen närmast så ring dit).

Jag tänker inte bry mig så mycket om hur ett firande kan bli på rätt datum heller, trots tidigare nämna önskan att gå på Afasi & Filthy (dramavarning nämlish). Zombiefesten har haft så många turer nu, så det är allt jag tänker på i firandeväg, och när den nu spikats till 20 mars kan jag lika gärna ta det lugnt eller göra annat tills dess. Releasefest kanske? I vilket fall har ni snart äran att få länken, och jag har den äran på annat sätt redan imorrn.

– – –

Om nån vill ge mig en digital present imorrn så är jag på desperat jakt efter en explicit version av Mariah Careys Migrate, för den jäveln är bleepad i T-pains vers var jag än lyssnar. Sånt är kuken det (hej alla Spotify-slavar! vad tycker ni om den va?). Men har jag otur är det som med Lauryns Doo Wop (That Thing) som aldrig verkar getts ut med fulorden kvar.

This entry was posted in public announcement, seriöst, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Dagar innan

Comments are closed.