Vardagen en måndag i oktober.

Det finns förstås analys att göra, men den är gjord av andra hundra gånger så själv ska jag bara konstatera att Mad Men är precis så bra som alla säger. FATTA. Det är så jag sätter mig och provser avsnitt ett en natt post bakfylla och bara måste se två till fast klockan blir fyra innan läggdags. Och sen tre nya på morgonen. Jag har inte sett en dramaserie på länge som höll mig fast till denna grad, inte ens en tredjedel av tiden minimerar jag fönstret och kollar Phazebook bredvid. Mad Men = Mad love. Men alltså, hälften av alla gånger jag ska stava det skriver jag Mad Med. Tangentplacering alltså, det är fan ett uppsatsämne nånstans.

Nöjda miner dock vanvettigt krossade efter halva dagen, då jag upplyses om att Ill Bill ska komma till Scratch igen, som jag hoppats i och med nytt album och allt, men IGEN kommer hit precis dan efter att jag drar till Sundsvall för säsongen. Förra sommaren var det alltså när jag skulle dit för sommaren och nu inför jul. Det är verkligen svår kuken detta, och bara för mycket exakt sammanträffande för att inte verka som ett direkt hån från högre eventuella makter. Men som jag sa till budbäraren nyss: Alltid nåt att få gnälla av sig detta i bloggform. Så det är väl snöpligt men vad gör man.

Kom gärna på karaoke ikväll då jag och Wrench ska studera det för musikvetenskapen.

This entry was posted in public announcement, seriöst, vardag and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Vardagen en måndag i oktober.

  1. Pingback: Men h e r r e g u d « Den goda hustrun - ett projekt

Comments are closed.