Helg klar.

Man kan se det lite som designated drivers. Vi tar ordentliga fyllan varsin kväll och lider bakfylla varsin dag därpå. Teamwork! Nästan. Så var helg i alla fall, helg var mestadels fin och jag har trots en massa saker jag borde göra istället tagit mig tid att bara glo på Family Guy och House idag. Det var ganska lustigt att säsongsavslut fyra av den sistnämnda bjöd både på en good ol’ hjärnborrning, på Dr. House själv, samt stämningsmusik i form av José Gonzáles cover på Teardrop, som ju är vinjett för serien i USA (de har inte betalat för rätten till den i exportversionen, mycket skumt).

Vi såg Navid & Gudarna spela på Sticky och fick se deras galna youngster-fans. Det var både hjärtvärmande och lite läskigt. De har verkligen skaffat sig en trogen skara, och det kanske är mest i Göteborg, men antagligen inte. Hoppas det går finemang för nya skivan då, eftersom jag blivit satt på remixuppdrag för en låt. Vore kul om den då får höras mycket efter nåt sånt. Det var såklart en bra spelning också, de har rätt mycket rutin såna där riktiga musiker som inte är slackers som jag.

Så skulle de slänga ut alla småttingar under 18 innan man kunde slå ihop våningarna så jag och Link drog ut och ner och in andra vägen där syrran och Malin väntade. De jävlarna hade öl för 24 innan 23 så alla fick ju lite passa på-sjuka och köpte lite för snabbt. Men det där är ju aldrig nåt problem med ett dansgolv i närheten, även om jag har insett att min tidigare liberala inställning till Sticky generellt inte spelar så stor roll längre eftersom jag börjat störa mig som fan på alla mash-ups de envisas med att spela på övergolvet (nej, popgolvet funkar inte alls för mig). Men det funkar om man är pepp och det var man ju. Min del i bakfylledelningen kom således imorse, men som tur var långt mildare än Links igår. Det tackar vi för. Eller jag tackar, hon gör det nog inte.

Imorgon ska jag studera karaoken för en skoluppgift. Världens bästa fältstudieidé.

This entry was posted in vardag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.