“The check is in the mail”

Idag börjar jag ett nytt jobb. Jag är bibliotekarie, äntligen. Något orättvist fixat genom att inte lyfta ett finger mer än att vara my awesome self, och att ha än mer awesome vänner som tipsar om mig – på så vis med liten genväg runt mina svårigheter. Men mesta kärlek till svågerpolitik som bekant.

Anyways. På grund av tidigare missöden med förlagskonkurs och försening har så skett att dagen då Skamlöst skickas till tryck blir exakt samma dag som det nya jobbet startar. 2 in 1 alltså. Boken som faktiskt lyckas komma ut så vi har den tryckt på årets bokmässa där jag kommer representera tusenfalt. Jag kommer även att fira dagens fantastiska datum anno hybris på Boss ikväll och när du ser mig: bärs och järn. Eller kanske inga järn förresten, jag ska ju upp och jobba.

This entry was posted in public announcement, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to “The check is in the mail”

Comments are closed.