Get some grillz

Karin Adelsköld har skrivit precis det där som miffon gormar om. Kvinnor, ta lite ansvar även för det läskiga och tråkiga. Och inte en käft i kommentarerna har grundläggande läsförståelse, men det är ju bara som vanligt. Man kan uppröras åt dessa som tror att det bara handlar om grillen. Som inte skulle förstå ens vad uppgiften “läsförståelse” på högskoleprovet bestod i. Men jag hade aldrig förväntat mig annat än dumjävlar som antingen gnäller om att kvinnor försöker ta makten på nytt område, att det är ett oviktigt i-landsproblem eller att det minsann finns biologiska skäl till att kvinnor inte kan sköta eld och att kvinnor är ganska dåliga och korkade. Det omaskerade kvinnohatet ni vet. Ganska töntigt.

Därom skrattar jag gott. Åt kvinnor som dessa hytter jag dock med näven:

Ja du hör ju. Exakt vad som är fel med alltihop. Dessa kvinnor som gärna gnäller på icke städande män men ändå helst vill ha det som det är, åtminstone framför att själva ta sig an “manssysslor”. Ja, så får ni ju ha det om ni vill men håll då gärna käft också.

Glad är jag i alla fall åt att ha en hänvisning 1A när Strömmen eller nån annan* jiddrar om jämställdhet à la carte. “Kvinnor” må vara dumma i huvudet men feminismen äger er likväl.

– – –

* Ja varför är det så tyst om Karins artikel på de vanliga bloggarna där?

UPDATE: Verkar som att åtminstone Pelle Billing noterat saken, men liksom wtf is up med att man måste kolla kommentarerna för att det ska framgå att han är en av de läskunniga och inte bara raljerar över Karins artikel? Oh well. Vi är alla ostrategiska ibland.

This entry was posted in seriöst and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Get some grillz

  1. Pingback: Bra artikel om tjejers grillande försvagas av dålig rubrik « Aktivarum

Comments are closed.