Är det lösnummer eller moral? Är den för lång?

Det kan vara lite svårt att skilja på det ibland, om det är för att man vill sälja sin tidning med nasty shit eller har en ärlig upprördhet över nåt slags moralförfall, när saker som detta hoppar på en i pressen. Alltså, snuten som uttalar sig har ju en uppenbart fördömande ton till gruppsex överhuvudtaget, men det jag menar är pressens motiv. För det är ju närmast omöjligt att skilja på två motiv med exakt samma uttryck. Klart står endast att inget av dessa skulle kunna få min respekt.

Kort intermission: Hade det inte varit för att Isobel redan snott den poängen hade jag väl också skrivit något om att det samtidigt flyttar fokus från det som är faktiska övergrepp (jag har ju förr varit inne på det där i exempelvis fallet med hockeyspelarna som kallades sexanklagade på löpen), men detta lackande är alltså redan väl genomfört. Dessutom finns en viss relevans för detta ämne i Panams text om analsex vs. fina killar, som ju också behandlar ett sexuellt uttryck som ofta ses som automatiskt förtryck.

Samma uttryck. Ja det är ju givet, eftersom den som vill tjäna pengar på att en allmänhet har en bild av sex (specifikt eller i allmänhet) som tabu måste använda sig av samma terminologi som den förskräckta massan förväntas förskräckas av. Eller kittlas av, förstås. Kanske är det där man ska leta för att få svar, när texten blir mer porr än ilsken konservativ lantis skäller ut stadsborna i Änglagård. Men genom det som rapporteras kan man ju också få en rätt bra bild av vad det är som upprör nuförtiden, give or take medial påverkan. Alltså. Att döma av rapporteringen ovan länkad, och avsnittet av Fråga Olle som Panam skrev om, kan vi säga att sunt sex bör undvika dessa ingredienser:

– Smisk
– Bundna leder
– Fler än två personer
– Röven
– För långa dildos

Den sista är förstås min favorit. Hur det enligt pressen kan betraktas som, baserat på resonemanget ovan, antingen upprörande eller – ännu mer ofattbart – lite kittlande att en dildo inte bara är en dildo utan en lång dildo. Och hur långt är för långt? Utan att veta detta kan jag ju för fan inte veta om jag plockat alla poäng eller inte.

This entry was posted in seriöst and tagged , , , , . Bookmark the permalink.