Club version sneak preview/Intervju

För en dryg vecka sen gjorde jag en intervju för webbradiospinoffen på tidskriften Ful, angående remixen, och nu har avsnittet kommit ut. Bara att gå dit och ladda ner eller lyssna på plats och där finns förstås en massa annat trevligt, såsom inledande cover på My Best Friend av karaktären Ulf. Ja, och så naturligtvis the best part of all – en liten förhandslyssning av min audioremix, min club version, där jag choppat Ströms röst lagt ett dansvänligt beat under. Den ligger bara lite som ljudmatta en stund, men du kommer fatta idén. Hela låten är inte klar ännu, men det kommer säkert inte dröja så lång tid till innan du kan ladda ner den i sin helhet också, eller lyssna på Beat Hospitality-sidan.

Så ta dig till Fulradio och lyssna nu då.

This entry was posted in public announcement, seriöst, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Club version sneak preview/Intervju

Comments are closed.