Ge mig licenspengarna tillbaka tack

Naturligtvis har redan väl lämpade Hela Hustrun haft invändningar, men jag känner att jag också måste ge mig in i the bidness att lacka på Sarah Symonds. Och egentligen också på SVT. För det är ju upp till var och en att lalla fram en massa dravel och kanske få några böcker sålda, men det borde vara upp till SVT att inte släppa fram den jäveln för gratis reklam.

Hon har alltså skrivit en bok som ska lära en känna igen tecken på att en make har en affär, med meriten att hon själv varit Andra Kvinnan flera gånger. Bara där kan man ju fundera över hur den erfarenheten ger kunskap om tecknen som tredjeparten den gifta kvinnan ska vara uppmärksam på, men vad som är riktigt jävla provocerande är att man faktiskt låter henne ganska ihärdigt hävda att det bara är män som har affärer. Inget mothugg från programledare, bara Gustav Skarsgård och de övriga gästerna pratar emot, men också dessa väljer den sjukligt otaktiska metoden att prata om hur monogami nog inte ligger i människans natur. Genom att det blir öppningsargument från manliga motparter har de redan bekräftat Symonds världsbild, och då är det ju inte så konstigt att hon helt ärligt förvånat fortfarande kan reagera med ett You haaave? With a woman? när Skarsgård säger han varit Andre Mannen.

Man vänjer sig vid att höra om otrohet som typiskt manligt, man gör det, särskilt som det faktiskt skryts om i vissa sammanhang män emellan och ger det en aspekt som i alla fall kan tänkas elda på lite. Men det är så världsfrånvänt att man storknar att inte ens acceptera att kvinnor också har affärer ändå. Bara för att det traditionellt sett varit mannen som kunnat fly hemmet ett bra tag och haft the cash att vara sugar daddy åt en brud på sidan behöver man ju inte förringa hantverkaren/postmannen-klyschan… Det är i alla fall inte bara för att jag har en så övervägande andel tjejkompisar som jag vet rätt många verkliga exempel.

Dessutom knullar alfalfamannen lika mycket på sidan som alfamannen.

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Ge mig licenspengarna tillbaka tack

Comments are closed.