Get busy.

Känslan av lugn och att det löser sig för att man har så mycket tid börjar naturligtvis försvinna. Det slår plötsligt att det är en vecka drygt till julafton, och en vecka knappt till tågresa. Alltså ska allt fixas denna vecka. Party, det är inte som att jag inte redan har saker för mig. Så jag sitter med remixen åt N och Gudarna istället för att kasta mig på vagnen och köpa julklappar, eller kasta mig på telefonen och avstyra ett par grejer, eller skriva ihop den där jobbansökan, eller sälja av alla tågbiljetter jag inte behöver, eller skriva på den andra remixen. Men i remixväg är det egalt bara båda blir klara samtidigt som ett annat uppdrag som kan hjälpa till att lansera två flugor i en smäll. Får se med deadline på den saken.

I alla fall. Min kapacitet är så enorm att jag kan känna stress och lugn samtidigt.

This entry was posted in vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Get busy.

Comments are closed.