Det där med årsbästalistor

Jag tänkte göra en, baserat på vad som snurrat mest och inga som helst objektiva kriterier. Men det funkar ju aldrig eftersom jag inte minns vad som spelades mest i början av året (helt annan tid!), precis som att jag aldrig kommer ihåg så noga vilka skivor som egentligen kommit efter årsskiftet. Men det är fo shiz att jag inte skulle haft nåt jävla Glasvegas eller Fleet foxes i topp i alla fall. Däremot antagligen likaledes ospännande val som A.B.N., Lil Wayne eller Afasi & Filthy eftersom de är så självklara toppar. Till och med Kanye faktiskt. Men vad som slog mig när jag i alla fall försökte hitta enstaka låtar att droppa var att det verkligen inte bara är nåt jag sagt att detta varit stora R&B-året för mig. Detta trots att det enligt livsviktiga källor som Plain Gold varit ett sugigt år i jämförelse på den fronten.

Så jag nöjer mig med att bara lite snabbt droppa några låtar som givits mer än tre månader i mp3-spelaren, 4 u att gå ut och skaffa (bara två av dem har förpassats för att inte sönderlyssnas helt). Young Twinn – Earn it or take it. Chris Brown & Keri Hilson – Superhuman. Romeo – Need to be there. Bun B & Lil Wayne – Cold. Keri Hilson – Energy. Ray J – Jump off. Lil Wayne – A milli. Git fresh – Booty music. Wynter Gordon – Frustrated.

Äh det var säkert massor av fler men orka.

This entry was posted in seriöst and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.