Fri television. I röven.

Det är faktiskt HELT SJUKT hur vi kan ha nåt som kallar sig public service men ändå är mer ryggradslöst än en jävla manet. Bara lyft den ur vattnet så faller den i två bitar. Och varken SR eller SVT kan man ändå kasta i fejan på nån som underhållning efteråt. Eller kan man? Ja det är väl det jag håller på med nu, antar jag.

Alla skriver om det, och jag är för helvete mustaschman, hur kan jag låta bli? Och det här är inte bara en lustighet, det här är ett symtom och ska behandlas därefter, precis som det att Filmkrönikan alltid fått svänga som en jävla pendel mellan kulturkofta och popplugg för att folk alltid klagar, eller som den helt vansinniga  P3 vs. Hultsfred-anekdoten Soraya berättade, som jag inte ens vågar återberätta.

Ankaret Palm på Rapport hade alltså en fresh mustasch i sändning. Orka betygsätta den, men den höll väl. Hans fru gillade den och det är ju aldrig mindre än nog. Så kommer några, eller många, puckon och klagar via alla möjliga kanaler till SVT. Och det må vara hänt, dumjävlar har vi gott om. Jag skiter faktiskt i att gnälla över deras gnäll för det är liksom inget spektakulärt. Det som är spektakulärt är att Palm visste mycket väl att det här skulle leda till tvång från ledningen att ta bort den om han inte gjort det själv först (och var det ens på eget bevåg? hur snabbt cheferna reagerar vet ingen).

Att SVT sitter på ett jävla oberoende och kan göra VAD I HELVETE DE VILL men inte utnyttjar det, nånsin! Knulla tittarsiffror, knulla folkstorm, knulla dumjävlar, fan, knulla smartskaft också – gör vad ni vill nån gång. Annars kan vi lika gärna lägga ner och skaffa reklam över hela skiten.

– – –

Och vi kan väl slänga in lite fun stuff också:

-> The quest for every beard type

This entry was posted in seriöst and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Fri television. I röven.

Comments are closed.