Mer av det där störiga från en teveserie

Inne på slutet av säsong tre av Sex and the City och det där problemet med Charlotte och Trey efter bröllopet. Att han inte får stånd. Så då blir det inget sex. Och det är helt sjukt att jag inte ens tänkt på det förr men vilken jävla skandal det är, att de inte ens nämner att det ju finns en jävla massa annat att ta sig till om hon nu är sexuellt frustrerad. Att det kanske inte skulle räcka för henne, eller ens vore nåt hon intresseras av är inte viktigt,  för att det här inte ens diskuteras vännerna emellan… Kan man förneka patriarkatets existens längre? (Oh yes, the P-word är alltid relevant.)

Tänk på alla kvinnor som ställt upp för husfridens skull och annan total äckelbull. Och notera att det omvända inte ens kommer på tal.

This entry was posted in seriöst and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Mer av det där störiga från en teveserie

  1. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » Piratappendix²: Nej, man kan inte tänka med kuken.

Comments are closed.