Kuken ligger bra i munnen

Vi pratade lite om det där med kön som svordom igår, jag och Link. Varför jag säger kuken så ofta och huruvida det ligger kontrovers i att på samma sätt säga fitta. Jag låtsas lite att det är ett sätt att få balans i tillvaron att kontra alla de som använder fitta som svordom. Du fattar; vadå fitta, är fittan nåt dåligt eller?, och liknande invändningar. Men egentligen är det ju bara så att kuken ligger bra i mun.

Jag låtsas vidare att det är lite komiskt att säga könsord på fel plats, komisk svordom är både stark och svag, det är praktiskt. Vilket förvisso är sant också. Men egentligen tycker jag mest att kuken ligger bra i mun. Fittan far ju mest runt framför.

Kuk måste även sägas i bestämd form. Det är kuken som ligger bra i mun.

(Vore jag Cam’ron skulle jag säga no homo nu. Men det är ju roligare utan.)

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Kuken ligger bra i munnen

  1. Pingback: Google me to Eternity. « Nerd life bulgur B-L-O to tha double G

Comments are closed.