Gitarrmannen, denna pajas

Jag är medveten om den totala ankdammen man sitter i när man kommenterar GPs bossmusikskribent. Inte en fan vet vem jag talar om som inte är från “Västsverige” (sjukt ful benämning, men fungerande). Nevertheless. Jag måste.

Notera hur whitey straight man än en gång använder Lauryn-Hill-tricket för att få in både en svart och en kvinna på sin lista. Jag trodde whitey straight man börjat bli medveten om sina egna svagheter, men no no no. Och då har karln ändå skrivit en braskis i inledningen om att alla har ju sina egna listor.

Ja, det fanns ju en kvinna till på listan. Och har inte Killers och Wannadies varsin brud också? Spelar ingen roll. Läs texten om The Miseducation… och fundera över hur många gånger du läst exakt samma unka formulering som fullständigt stinker av respektlöshet mot en (hur mycket jag än hatar att erkänna att det är en sådan) de facto lång svart musiktradition.

Våndas över gitarrgubbens fortfarande starka punggrepp över samhället.

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.