Att även vilja nämna saker som…

…att jag antagligen klarade tentan i fonetik i lördags, men skrev ett pinsamt svar på en fråga eftersom jag ihärdigt hävdade frågans varande som kuggfråga och ville syna bluffen. Det var dock ingen bluff.

…att det var en dålig idé att gå ut som sjuk och hängig i fredags men att det ändå kan sorteras in som succé, eftersom mitt lag vann the quiz på förfesten delvis tack vare mina störda punktkunskaper om skruvpluggar och ords definitioner.

…att jag inte vet hur fan jag ska orka både läsa ut Un sac de billes, skriva 600 ord fransk resumé på den, samt plugga till fölsedagstentan i grammatik, samtidigt som vi redan måste börja läsa nästa roman L’étranger. Jag ser däremot fram emot att kunna tala om för alla framtida intellektualismsnobbar jag ofelbart kommer stöta på att jag läst Camus gamla dänga på orginalspråk. Samt därefter, oavsett hur jag verkligen tycker, hävda att den var dålig. Alternativt säga att svenska översättningen inte håller måttet, beroende på vilken sorts person jag pratar med.

…att jag blir helt matt av att läsa numret av tidningen Studio jag lånade av Jonas. Jag kommer aldrig orka producera nåt helt som det bör göras. Engineer, producer, masterer sökes! Och studio, plus pengar. Jag tänker dock ändå köpa en synt. Med denna ska jag nog börja skriva R&B-hits och bli en svensk The-Dream eller Keri Hilson. Börja med förlagskontrakt är en metod jag inte tänkt på förr.

…att sjätte säsongen av Curb your enthusiasm tog drastiska vändningar i avsnittet jag såg igår (nr. 7). Herreguuu Larry! Hur ska du komma ur den här situationen, det verkade lättare att smita undan njurdonationen.

…att Björne Gustafsson såklart är rolig och så, men kändes det inte lite underligt att se en person som aldrig druckit alkohol spela full på scen som spex? Lite som en 10-åring härmandes en fullgubbe menar jag.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.