Förvåning 101

Jag var tydligen nära att spika fonetiktentan till och med, inte bara klara den. Hade jag fan aldrig trott. Tur man har nåt att vara nöjd med när man sen sitter på översättnings- och vokabulärtentan i slutet av terminen och förgäves grillar sin hjärna. Men tro inte jag ska vara cocky nog att söka B-kursen till hösten. Eller? Nä.

voyelles.gif

Förvåning nummer två ligger i att CRB på något underligt sätt snickrat ihop en seriöst radikal krönika i senaste Nöjesguiden, om att ta mode på allvar och om den extrema inaveln mellan bransch och press. Alltså inte bara provokativ, radikal på riktigt. Hade jag inte trott. Jag brukar förvisso inte hata på det han skriver annars, men det är ju vanligen bara underhållning med ibland små krutonger av innehåll. Här mer.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.