OMGKUKEN!

Rita kuken. Sätt den på en pärlplatta. Var stolt!

Man, kuken är inte din eller sin egen. Kuken är patriarkatets och lulzens. Du får bara vara makt ellet helikoptern. Kolla på fittorna! De tar det tillbaka. Vad ska du göra? Det här är alltså inte fråga om nåt jävla tame the pussy!, du ska låta kuken vara sin egen och inte satt i relation till något annat.

Nämen du fattar ju hur det låter! Det du just läste stämmer ju på en massa plan, men ändå får jag munkräkas lite när jag ser Facebook-härjet om Vaginans år 2010. Well, jag munkräks förstås ännu mer av att Facebook vill stänga ner den på grund av obscenitet men det är väl amerikanernas fel, de pryda jävlarna (inte så konstigt att amerikansk feminism mest är på den sexpositiva/radikala fronten när man fattar vad de har att battla). Det är bara det att såna här uppvärderingar av fittan är så glömska inför det faktum att kuken inte heller är nån fri agent. Det är inte alls kukens år jämt annars.

Makt eller helikoptern. Det är våra val i offentligheten. Vad är fittans? Ja kanske icke-makt, ibland visst makt (män som är rädda för fittan, det är en klassisk teori), men ofta bara objekt. Men det är fan estetiskt objekt också, i sig självt, precis som pärlplattorna. Inte bara sex.

Gärna helikoptern, men jag vill vara ett motherfucking objekt jag också.

– – –

(Hör även Panams krönika i Sjuhärad Direkt 13/1, den är med ca 16:20.)

This entry was posted in seriöst and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to OMGKUKEN!

  1. Pingback: Fittans år – nej tack « Saga om Sexologi

Comments are closed.