Spännande ögonblick i vården

Igår inträffade att en radio på rummet hos damen vi hjälpte med ett blöjbyte började spela Gangsta’s Paradise precis samtidigt. Det tyckte jag var overkligt. Hell, det hade varit overkligt nog att höra  hos en 90-åring även utan den sysslan samtidigt. Men så var det väl si och så frivilligt med valet av radiokanal.

Idag inträffade att de två unga vikarierna jag arbetade med började prata graviditet. Den ena med två i bagaget och den andra med en pågående. Helt ogenerat flöt samtalet in på sex efteråt och kommentaren att det kändes som att bli av med oskulden igen. Det hade jag aldrig trott kunde hända att någon sa inför the new guy, bara sådär, när jag började i huset för 5 år sedan och halva kåren kollegor verkade vara sverigedemokrater. Men där ser man.

Senare fick jag höra rysare från nätdejtingvärlden av hon som var kvar mer mig kvällen ut. Jag tycker verkligen om att slippa den gamla avdelningen.

– —

Fortsätt läsa Pillow Talk, och kommentera plz! Imorn blir det onsdagsbeef.

This entry was posted in vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.