De facto reklam

Varje dag får jag mail på n24-mailen där det står lite statistik på typ alla skribenters artiklar. Mina stats är väl sådär fina, men jag är inte missnöjd. Chockades däremot idag av att Organismen hade så in i helvete många clicks, men så läste jag senaste inlägget och tittade på hans typ semesterbilder från Amsterdam och N.Y. och förstod precis varför. Ågren är så jävla rolig. Hans bildspel förtjänar ännu fler läsare.

På hans blogg finns även en rolig pseudobeef med anledning av ett mail publicerat som Mange Schmidt har, eller inte har, skickat till honom. Ett mail om typ sluta fred, och Organismen häcklar det. Finns även lite uppföljning på historien i På Stan-bloggen men jag orkar inte snoka upp länken. Speaking of beef dock – i min egna Pillow Talk lanserar jag idag traditionen Onsdagsbeef, och redan i första delen blir det aggressivt när Caroline Dahlman får sitt väl förtjänta blodkött i fejan.

(Ja, det skulle vara särskrivning där.)

This entry was posted in public announcement, seriöst, vardag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to De facto reklam

Comments are closed.