I väntan på att få det sagt

I väntan på lite summering av yrs truly angående anmälda våldtäkter-siffrorna kan du ju förresten läsa Sleepless inlägg om den alltid lika förvirrade Daddy-bloggarens text på Newsmill, som bevisligen plagierat typ hela sin text. Sista kommentaren på inlägget av henne själv avslutas helt klockrent: “Jag har läst debatter och flamewars på Internet sedan 2001 och det absolut vanligaste newbie-misstaget är att plagiera någon annans ord och använda det som sitt eget argument. Come ON! It’s the Internet! Det kommer ALLTID finnas någon nerd som jag som tänker “hmm, det där låter bekant” och klicka på google.com”.

This entry was posted in seriöst and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to I väntan på att få det sagt

  1. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » Å det grövsta: Nu blir det våldtäkt.

Comments are closed.