Snälla bloggbäva detta

Som bilden visar – där börjar Siwe-gate. Fortsätter här:

Men Hanna Löfqvist har i alla fall inte slips. Fast hon kanske borde skaffa en. Eller köpa en blus i större storlek, för den hon har på bildbylinen glipar över bysten på ett sätt som renderat anmälningar till reklamombudsmannen ifall hon förekommit i en bilannons. Men nu är det ju bara reklam för ett parti som kallar sig feministiskt.

Så skriver hon alltså, Malin Siwe, på ledarplats i Dagens Nyheter. Betyder: “Hanna Lövqvist är en hora som säljer politik med stora bröst. Att vara feminist betyder att skyla sig.” Möjligen kommer Siwe att försöka bortförklara detta med att det faktiskt är menat ironiskt – att vänstern brukar tycka sådär att reklam med lite tits & ass är hemskt och att det här då är lustigt. Men det är ju inte tits, det är en vanlig byline-bild utan konstigheter. Har nån pikat Hakelius om att hans kuk hotar hoppa fram ur byxorna eller? Nä precis för det gör den junte.

Det är extremt viktigt också, att vi låter det vara högt ropat av alla att ens om Löfqvist stått där med brösten bara och upptryckta med ena handen, mot en hungrigt slickande egen tunga, hade Siwe haft JACK FUCKING SHIT att säga om vare sig Löfqvists eller vänsterns feminism (kritisera av andra skäl är dock en annan sak). Och låt detta vara känt till alla mina antifeministiska läsare som ständigt pekar finger åt vänster, att liberala ledare inte är immuna mot moralism.

This entry was posted in public announcement, seriöst and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.