Inte en riktig YouTube hit, men ändå

Den väldigt bra dagen igår peakade då jag på vagnen på väg till SR-huset kom på precis hur jag skulle lösa mitt uppdrag, det att översätta vad den hostmedicinberusade japanske ministern sa på presskonferensen. Naturligtvis var det några bars med rap han lade fram, som en annan Pimp C eller Lil Wayne – och att det lät slött i hans version, ja, det var förstås eftersom skiten choppats och screwats. Goes a little something like this.

Jag sitter med ikväll igen och får snacka om vad som gör ett klipp till en hit. Klart jag inte kommer exemplifiera med detta rätt halvdana, men visst finns det mycket man kan säga. Jag blev även peppad av samtalet med Susanne Dodillet angående avhandlingen Är sex arbete? att gå på hennes disputation på lördag. Det är visserligen kl. 10 och man lär väl kunna vara bakis, men jag ska försöka undvika detta. Kanske kommer till och med ämnet prostitution att avvecklas från listan saker jag inte ens petar på med en aslång pinne. (Fast troligen inte, jag skyr helst såna minfält om jag inte har ordentlig täckning. Intressant nevertheless.)

– – –

Att prognosen för idag inte verkar vara lika mycket toppendag kan vi låta bli att tala om.

This entry was posted in public announcement, seriöst, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.