Alltid liknar det sakerna man tänker.

Nu när jag precis sett hela säsong två av Californication (nästan lika bra igen! och nyss börjat på TV4 tror jag…) är det lite så att jag måste fundera över om det inte är hos mig det ligger. Att jag av varje teveserie och bok och film & shit börjar relatera till saker som händer just nu, på ett närmast tecken från ovan-tolkande vis. Nu gällde såklart att en liten nördkille pratade om hur han inte borde hånglat med den där tjejen, men liksom hallååå sånt händer inte mig så ofta, sa han. Like ever. Och var egentligen snygg och cool men inte så närmaste omgivningen ännu fattat.

Jag är kvar i den lilla karusellen vi bloggat skiten ur redan såklart. Elin postade just nytt också.

– – –

(Men hur fan ska Becca få de där jävla Slipknot-biljetterna med backstagepass och allt, med tanke på det där som hände i näst sista avsnittet? Kommenterades inte ens, WTF.)

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Alltid liknar det sakerna man tänker.

Comments are closed.