Vart fan går man?

Återigen att behöva brottas med att kollen är väck. Eller egentligen aldrig funnits. Men i relation till Göteborg där jag vet var jag vill gå och var specifika vänner troligen hamnar, i Sundsvall vet jag noll. Så när jag alltmer närmar mig tiden då man ska försöka ha förfest för juldagsutgång och inser att många vänner är uträknade och jag borde försöka ta ansvar eftersom vi varit hos mig först senaste åren, är jag ordentligt besvärad. Men det blir fint.

Yoho kom hit kring åtta och vi tänkte väl börja med i alla fall min flasta Crémant de Bourgonge innan vi gick till nån annan förfest Ecke skulle på. Men det blev inget annat ställe, vi bara skvallrade och drack båda våra bubbelflaskor och blev sent ute direkt till Skeppsbron som gudskepris öppnat igen. För orka betala 150 minst för nåt ställe med ännu längre kö. Nu var det bara nån halvtimme och allt med glatt humör.

Man kan byta ägare hur mycket man vill på ett ställer som Skepparn, det blir ändå detsamma som alltid och samma folk och samma DJ:s och jag älskar det. Vi dansade på trånga utrymmet till stängning och visst var det minimalt antal gammbekanta där i jämförelse med annars, men jag hade skitkul ända tills de stängde lamt tidigt klockan två och avslutade med tryckare. Men tryckare är ju roligt. Sen hängde vi utanför de andra ställena som hade samma hutlösa entrépriser även med bara en halvtimme kvar, snackade med fler bekanta och drog hem till Köpmangatan och drack bloody mary och åt alla julmatrester plus ostbricka.

Man ska ta tillvara på tiden ordentligt med vänner som flyttat långt åt helvete.

This entry was posted in vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.