Framtidsutsikter för folk jag inte känner.

Igår strök då J.Palm med i Idol, och det var precis vad jag önskat mig. Inte för att jag ogillar honom, tvärtom, men han kommer klara sig precis lika bra i framtiden på att ha synts såhär mycket och slippa göra en bajsskiva till julhandeln. Det ska förvisso tilläggas att han antagligen är den som skulle bli minst förstörd av att vinna eftersom han är alldeles för speciell för att göra vare sig ett Picasso-style skitalbum eller ens Fagervalls pseudorock (han har väl fått upprättelse nu men inte skulle jag personligen bry mig om hans egna grejer heller). Sony BMG skulle helt enkelt tvingats ta ut svängarna lite om han skulle vunnit.

Det är ju dock mig en oerhörd nervositet liggandes i det faktum att Kevin är så fruktansvärt mycket bättre än alla andra. För han är precis en sån som skulle bli helt förstörd av att vinna. Han kommer aldrig tappa möjlighet till karriär, men han skulle nog aldrig få göra sånt som jag vill se honom i om han tvingas till skräpmusik och stressturnéer först. Han är ju som tidigare nämnt den nya Darin och måste så förbli. Jag hade önskat att Alice skulle få vinna, men det lär inte hända, så jag får lägga mitt hopp i att Robin tar vinnarsmällen. Stackarn.

– – –

Update: En bonus – Kevin sopar banan med alla andra deltagare alla andra år med denna peak av sin Idol-tid.

This entry was posted in seriöst and tagged . Bookmark the permalink.

7 Responses to Framtidsutsikter för folk jag inte känner.

Comments are closed.