Kaoz

Det var ju lite taskigt att jag och Wrench körde våran karaokestudie förra veckan när igår var sånt jävla guld för en sån. Men så var det ju jag som arbetade också så jag kunde ju inte genomföra en studie då. Istället blev jag irriterad.

Först teknik åt skogen, från att ingen varit på de låtar som ibland fryser och hackar till att tre stycken gör det – inklusive min egen öppningslåt. Men det tog väl ner nivån så andra blev modigare. Sedan att folk var jävligt fulla och i stora högljudda gäng. Det är roligt egentligen, men mindre roligt när man måste kolla ljudnivå för att inte grannarna med advokater på speed dial hör av sig redan innan det är slut för kvällen. Att dra ner på anläggningen funkar liksom inte så bra när de som låter inte ens är på scen. Och för den delen rätt illa när de är ett gäng till på scenen också. Att det inte är mitt fel spelar ingen roll, jag känner mig alltid ansvarig ändå och det är ju lagom kul när man ändå är maktlös.

Men tiden går ju snabbare än när kvällen är slö i alla fall. Gott så.

This entry was posted in vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.