Party like it’s mah birthday

Same same but different, age ain’t nuthin but a number, och så vidare. 26, 27, det är mig ganska egalt. Men jag tar varje chans till fest såklart och då gör man både Svan på torsdagen och Eye på fredagen. Sonar med lätt tjyvigt mående på lördagen. Är väl inte så mycket mer än det vanliga köret, så det visar ju på vad jag nyss sagt.

Men man får galna presenter. I detta fall frystorkad rymdglass, seapeople och nån slags varma-koppen-variant från kanske Tjeckien med smak av apelsin och banan. Bapelsin, gubbjävel! Den var lite som att dricka utspädd kräm. Helt ok med andra ord.

0307.jpg

Jag ska testa den där skoldiscoklubben ikväll, det har alltid verkat som ett lysande koncept i teorin, men jag är inte säker på praktiken. Hoppas på det bästa såklart.

– – –

Jag tror förresten grammatiktentan gick bra, men jag kan ha läst fel på ett ställe och tagit futur simple för passé simple. Det vore jobbigt, jag var ju så vansinnigt nöjd med att ha kommit ihåg det underligt inskjutna n:et i venir/tenir-typens passé simple-form.

This entry was posted in vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Party like it’s mah birthday

Comments are closed.