The terminsstart routine: Last chapter

Det är ett sånt Monkey Island type of game-scenario. För att få tag i saxen måste du först gå till teatern och hämta hårlöss på en jacka för att kunna lägga på kammen hos frisören för att kunna bli av med kunden i stolen för att kunna sitta där själv och sparka bort stenen som håller upp frisyrbokens sidor så frisörpiraten kan gå för att hämta en ny så att du är ensam där och kan hissa upp stolen till taket så att saxen som fastnat där går att nå.

För att få pengar från CSN en terminsstart måste man ha kvar pengar redan så man kan betala terminsavgiften till kåren så man kan registrera sig, så måste man även lämna studieförsäkran och har man tur finns det chans att registrera sig innan kursen börjar 4 real så man får pengar innan hyran måste betalas. Kanske. Jag har än så länge hälften av denna tur, det återstår att se om cashen kommer innan helgen. Men så har jag ju föräldrar också, som vanligt. The höstlånet routine.

Men det känns bra att vara på en institution och känna att det nog blir en rolig termin, även om det är sista vändan nånsin. Gå därifrån med sista ärendet avklarat och att bara ha att vänta. Remix-vecka, med andra ord.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged . Bookmark the permalink.

14 Responses to The terminsstart routine: Last chapter

Comments are closed.