Vår till sommar/sommar till höst.

I retrospekt handlar mina inlägg vid denna tid på året ofta om att man bara vill duscha hela tiden. Det vill man även i år, fan vad varmt det är. Jag är sällan först att klaga, men jag börjar starkt när jag gör det. Det är i alla fall så man vet att det är juni. (Ursäkta min ordvits förresten men jag har alltså flyttat från Sommarvädersgatan till Höstvädersgatan. Kul va!)

I värmen är det mycket som blir annorlunda. Folk sitter ute som fan, jävlar vad de sitter ute. Slottskogens flora utökas med arten engångsgrill, faunan med gitarrmongon. Och jag räknar kallt med sommarpaus för karaoken på Kellys, men har fel. Därför fick jag släpa mig dit igår och sitta och sega i två timmar innan det var nån idé att sjunga. Men det är ju fint, det ger ett subversivt element till jobbet att få betalt för tre timmar men bara glo två av dem. Jag satsar på samma nästa gång (på riktigt den sista) måndagen innan midsommar, eller hoppas på regn så det blir lite action.tgggggggggggggf oj nu gick katten på tangentbordet. (HAHAHAHAHAHA I rule! Fuck vad rolig jag är. (J-O-V har med sig katt till lägenheten.))


a) Jag fick upp Nikola på scen!
b) Bohemian Rhapsody fungerar igen!

– – –

Jag borde skriva last dance with franska-terminen nu. Deadline 16.00 komigennu.

This entry was posted in vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Vår till sommar/sommar till höst.

Comments are closed.