In ah de club.

Nu står ett hyfsat utrymt rum och väntar på att jag ska möblera på allvar. Jag drar ut på det lite grann. Jag är välförtjänt söndagsseg, det var tre fester igår. Eller en plus en spelning plus en klubb, men du fattar. Elin fyllde 30 för ett tag sen men väntade smart nog tills värmen kom för att i The Mansion kunna ha en splendid utefest med bar, tält, band och skit.

Nu kunde jag förstås inte se Boat Club spela utanför det rosa huset eftersom det var tredje gången gillt för mina homies The Medalist på Konstepidemin, men det dög gott det. Vi fick den fina ljusa stunden på kvällen under utefesten och sedan vidare vid mörkerdags, följt av Klubb-O i gamlestan vid småtimmarna. Lite väl trött för att orka annat än att bara spendera nån dryg timmes energitömning på dansgolvet där, men ändå. Skaka fram lite ork när det kommer Maxx och 2 unlimited går alltid.


J-O-V at The Mansion, by the setting sun.


Jag kör stenhårt på tummen upp.


Jonas kör hårt på scen.

Men, The Medalist alltså. Jag gillar ju dem som fan såklart, men att så många andra fattat är ju helt fantastiskt. De hade på allvar folk där som inte gav sig förrän de fick höra Landslides, och sen sjöng de den själva i kör en gång till när det var slut. Ni har fan club! Synd på ljudet bara (musikerinvändning, men sången var verkligen oerhört bortmixad).

Them Jacks var förresten också bra men där hade jag ju ingen koll på låtarna innan så det blir ju en annan sak.

– – –

Deadline på tisdag för le compte rendu. Sedan blir det remix, baby.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.