Under pressure.

Jaha så jag hade karaokevärdskapet för kanske sista gången igår (jag antar det blir sommaruppehåll snart och sen vill jag helst inte ha nåt med bad bad boss att göra mer, men plånbok är alltid en faktor tyvärr). Det var den absolut segaste kvällen ever. Bara ett gäng nära scen, Kevin, och jag själv hade lust att stå där trots att stället ändå var lite halvfullt sista timmen. Till slut var allt så hopplöst att jag fick rycket att köra klassikern Eminem-beat med egen text istället bara för att få igång lite liv på stället, men eftersom Kevin den jäveln börjat hypa min rap för snubben han hade med sig som såklart gjorde feta videos åt serious people måste jag blivit för nervig eller nåt, för jag fick fet choke och glömde all text jag nånsin haft. Fatta hur länge sen det var jag gjorde nåt sånt, jag har ju blivit tight for god’s sake. Så jävla pinsamt var det, men så går det förstås när man ska stila.

Om jag ändå varit clever nog att komma på den fabulösa undanflykten Till och med Eminem som B. Rabbit fick mad choke i 8 Mile, medan jag stod där och våndades i väntan på en refräng eller nåt. Efterklokish hjälper aldrig.

Jag kurerar mig ikväll, det är Eurovision-semifinal #1 och här finns mina tio tippade att gå vidare samt tre att åka ut (de jag faktiskt gillar personligen i fetstil):

Slovenien
– Norge
– Irland (skämt som funkar)
Bosnien-Hercegovina (snälla låt mig ha rätt)
Armenien
Nederländerna
Ryssland (men varför i all friden är den vinnartippad?)
– Rumänien
– Grekland
– Finland

– Estland (skämt som inte funkar)
– San Marino (färgen flagnar)
– Israel (alltså, nä)

Sen skulle jag önska att Belgarna Ishtar går vidare också, bara för att den är så jävla störd. För ingen kommer ju kolla ikväll, jag vill ge deras låtsasspråk en större publik. Fan egentligen vill jag ge Esternas superkalkon Kreisiraadio en större publik också, snälla kan du inte titta ikväll?


Ishtar the band.


Ishtar the gateway.


Ishtar, Godess of love & life, samt Ishtar: the movie.

– – – ESC, Semifinal 1, SVT1 kl. 21.00 – – –

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Under pressure.

Comments are closed.