Google me to Eternity

Ja. Det är dags för sökordsredovisning igen. Jag är inte den som hemlighåller, här kör vi med öppna kort, men eftersom WordPress uppvisat ännu en kukig nackdel kan jag inte visa fullständig redovisning. Det går nämligen inte att se fler än 50 populäraste oavsett hur långt tbx man vill se, och det är ju ganska obvious att de stördaste kommer ensamma, så de förloras ibland. Man får liksom hoppa runt bland olika mätningar för att se allt. Så jag har fipplat med listan och lagt in de sista fyra själv från senaste 7 dagar, just so you know.

Here we go, 30 dagars söktopp:

runk 15
joel alme 6
runkbilder 6
“joel alme” 5
kuken 5
röd stjärna 4
amy diamond och hennes kille 4
hiphop don’t stop 4
amy diamond pojkvän 3
pangeans lost hip hop 3
gratängmix 2
“kalle malmstedt” 2
hiphop 2
chatta med amy diamond 2
fabless 2
anlita en fena 2
amy diamonds msn 2
istället för abrakadabra 2
jag vill ha amy diamond msn 2
paparkaka 2
lida recension 2
one minute man 2
hip hop 2
fitta 2
äkta sexscener 1
hip hop don’t stop göteborg 1
musikteori, klassiskt, blogg 1
hip hop don´t stop 1
“pangeans lost” 1
middlesex hiphop 1
gammal kvinna som runkar 1
pappa jag vill ha en synt 1
hip hop don’t stop världskultur 1
runka till charlotte perrelli 1
heta män runkar 1
“tre solar” 1
hur runkar man av en films 1
kolonism 1
“charlotte perelli” hero midi 1
bästa runk sättet 1
en i fittan och en i munnen 1
kvinnor runkar 1
hur hittar man rätt i fittan med kuken 1
låt den rätte komma in låtlista 1
hur gör man när man runkar 1
almedal från och med nu recension blogg 1
det börjar regna 1
hur runkar tjejer 1
bästa runken 1
människan är hatande 1
jag står här och runkar 1
ska vi runka kompisar 1
kuken i munnen 1
bilder på en kåt charlotte perelli 1

Som synes är jag fortfarande förföljd av runkrubriken. Även Kuken ligger bra i munnen har haft effekt (fatta hur nöjd jag är med den ordvitsen!). Men det visste jag ju när jag skrev – ska man få nytt folk att hitta nåt i the long tail är det bara spekulativa grejer som gäller. Intresserade hittar ändå. Mina favoriter här är i alla fall i tjockstil. Naturligtvis går mina sympatier ut till han som har svårt att hitta rätt, och jag bockar för upplysningen i det sist markerade kalla konstaterandet.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Google me to Eternity

  1. Pingback: Axplock. « Nerd life bulgur B-L-O to tha double G

Comments are closed.