En busschaufför, en busschaufför

Jag hade en grej på gång om ytlighet som dök upp i huvudet efter ett samtal med J-O-V, men jag lyckas inte få in finjusteringen i minnet vad min tighta teori var. Nu är jag ändå bakfull så det kan vi glömma en stund till. Senare.

Vi har haft det så bra så. J-O-V fick fotogig på Busdriver så mitt dilemma löstes och vi gick dit, jag delade min gästplats med Link också. Egentligen måste jag låta J-O-V själv få berätta om the freaky friday (vafan hörru skriv om det nån gång!), men jag kan glatt konstatera att en viss busschaufför fick styra lite i alla fall. J-O-V är bäst på stället så det är väl klart han fastnar för that shit, S.L.A.M.P. clique represent etc.

Det var fan helt sjukt hur bra Busdriver var på scen, från att se honom smyga omkring lite på stället med en asstor väska till att plötsligt se honom stå på scen som en helt annan person som bara äger världen. Det var rätt coolt. Och ändå också se det skina igenom en rejäl trevlighet, till och med den fulla jobbiga killen fick hela tiden lugna schyssta svar. Det är fan skandal att inte fler var där och såg, och dessutom lite miniskandal att inte fler stannade för Afasi & Filthys snabba efterset för de var fan också tighta. Synd bara att det såklart var upplagt för bara nya singlarna och inget Hotel Stress-material med den korta tiden.

Äh. Vi tog i ganska bra med det lilla, publiken från i fredags, men hiphopen i Göteborg tar överlag mycket stryk av kass publik. Det är fan a great shame. Man är nervös inför varenda sak man vill se, kommer det bli dött eller? då vill inte jag vara där och dela skammen. Fan om det bli glest på Jazzy Jeff & Mad Skillz på fredag, då måste man ju fan skicka offentlig ursäkt.

UPDATE 080426: kolla här också:

Busdriver – Casting Agents And Cowgirls

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to En busschaufför, en busschaufför

Comments are closed.